Kremalı Tavuk

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Mantarları küçük küçük doğrayın. Kremayı ve rendelenmiş kaşar peynirini ekleyin. Tuz ve karabiberi ekleyip tekrar karıştırın. Tavukları tek tek bir kesme tahtasının üzerine dizin. Ortalarına hazırladığınız karışımı pay edin. Kenarları üst üste gelecek şekilde kapatın. Pişirme işlemi sırasında iç malzemelerinin çıkmaması için tavukların kenarlarını kürdanlarla birbirine tutturun. Yağsız tavada her iki tarafını da pişirin. Servis tabağına alıp tereyağıyla yağlayın. Üzerine fesleğen serpin. Haşlanmış kabak, patates, bezelye ve havuç garnitürü ile servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...