Kremalı Tavuk

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Mantarları küçük küçük doğrayın. Kremayı ve rendelenmiş kaşar peynirini ekleyin. Tuz ve karabiberi ekleyip tekrar karıştırın. Tavukları tek tek bir kesme tahtasının üzerine dizin. Ortalarına hazırladığınız karışımı pay edin. Kenarları üst üste gelecek şekilde kapatın. Pişirme işlemi sırasında iç malzemelerinin çıkmaması için tavukların kenarlarını kürdanlarla birbirine tutturun. Yağsız tavada her iki tarafını da pişirin. Servis tabağına alıp tereyağıyla yağlayın. Üzerine fesleğen serpin. Haşlanmış kabak, patates, bezelye ve havuç garnitürü ile servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
  • Baharat Karışımları
  • Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...