Kızarmış Tavuk Butları
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Hardal, zencefil, karabiber ve biberiyeyi karıştırın. Tavuk butlarını hardallı marinatta bir gece dinlendirin. Tavuk butlarını marinatla birlikte düdüklü tencereye alın. Bütün soğan, sarmısak ve tuz ilave edip, kısa bir süre pişirin. Sos için yoğurt, salça, kekik ve toz kırmızıbiberi karıştırın. Butları düdüklü tencereden alıp, bu karışıma bulayın. Fırın tepsisine yerleştirip, önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızarana dek pişirin. İç pilav ile servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- 2025 Trendi Swicy Lezzetler
- Selin Kutucular'la Sofra'ya Özel
- Düşük Karbonhidrat Yüksek Lezzet Menüler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL