Pişmeyen Cheesecake

Pişmeyen Cheesecake

Fırın derdi olmadan, nefis ve hafif bir tatlı keyfi: Pişmeyen Cheesecake tarifimizle serinletici lezzete davetlisiniz!

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Üzeri için süt ve krem şantiyi mikser yardımı ile çırpın. Üzerine kalan malzemeyi ekleyin. Pürüzsüz bir kıvam alana kadar çırpın ve kenara alın.
  • 2

    Bisküviyi mutfak robotunda çekip bir kaba alın. Üzerine hindistan cevizi ve tereyağını ilave edin. Elinizle iyice karıştırın. Karışımı küçük boy kelepçeli kalıba elinizle bastırarak yerleştirin.

  • 3

    Üzerine sütlü karışımı yayın. Kaşığın tersi ile üzerini düzeltin.

  • 4

    Derin dondurucuda sertleşene kadar 1-2 saat dinlendirin. Sürenin sonunda üzerini çileklerle süsleyin. Bekletmeden servis yapın

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...