Pişmeyen Cheesecake

Fırın derdi olmadan, nefis ve hafif bir tatlı keyfi: Pişmeyen Cheesecake tarifimizle serinletici lezzete davetlisiniz!
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Üzeri için süt ve krem şantiyi mikser yardımı ile çırpın. Üzerine kalan malzemeyi ekleyin. Pürüzsüz bir kıvam alana kadar çırpın ve kenara alın.
-
2
Bisküviyi mutfak robotunda çekip bir kaba alın. Üzerine hindistan cevizi ve tereyağını ilave edin. Elinizle iyice karıştırın. Karışımı küçük boy kelepçeli kalıba elinizle bastırarak yerleştirin.
-
3
Üzerine sütlü karışımı yayın. Kaşığın tersi ile üzerini düzeltin.
-
4
Derin dondurucuda sertleşene kadar 1-2 saat dinlendirin. Sürenin sonunda üzerini çileklerle süsleyin. Bekletmeden servis yapın
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL