Elmaların kabuklarını soyup, kararmamaları için limonlu suya koyun. 125 gram tereyağını ısıtıp, suyu süzülüp kurulanmış elmaları kızartın. Tarçın ekleyip, ocaktan alın. Ayrı bir yerde kalan tereyağı, toz şeker, un, su ve tuzu yoğurun.
Hamurun üzerini örtüp, 30 dakika dinlendirin. Tart kalıbını yağlayıp, toz şeker serpin. Elmaları dizip, merdane ile açtığınız hamuru üzerine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında, üzeri kızarana dek pişirin. Dilimleyip servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.