Kuru incirleri veya tercih ettiğiniz kuru meyveyi blender'e alın. İyice çekin. Cevizle birlikte bir kasede yoğurarak hamur kıvamına getirin. Bu karışımdan daha sonra üzerini süslemek için 1 yemek kaşığı kenara ayırın.
Dolgusu için Hindistan cevizi yağı ve kakao yağını benmari usulü eritin. Çiğ kajuyu sıcak suda 10 dakika bekletin, ardından süzün. Tüm dolgu malzemelerini blender'e alın. Pürüzsüz bir kıvam alana kadar çekin.
Hazırladığınız dolgu karışımını tabanın üzerine dökün ve spatula ile düzleştirin. Üzerini streç film ile kapatın. Buzdolabında bir gece bekletin. Ertesi gün buzdolabından çıkarın. Oda sıcaklığında 5-10 dakika bekletin.
Karamel sos için Hindistan cevizi sütünü ve şekeri tencereye alın. Kısık ateşte kıvamı koyulaşana kadar karıştırarak 30-40 dakika pişirin. Soğuduktan sonra cheesecake'in üzerine gezdirin. Yenilebilir çiçekler, ceviz ve taban hamurundan ayırdığınız kırıntılar ile süsleyerek servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.