Sebzeli Tart

Sebzeli tart, sofralarınıza lezzet katacak tuzlu bir tart tarifi.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Bir kapta hamur malzemesini karıştırıp iyice yoğurun. Yağlanmış bir tart kalıbına hamuru döşeyin. İçi için, havuç, kabak ve dolmalık biberi küp doğrayın. 1 yemek kaşığı tereyağında doğranmış sebzeleri 5 dakika sote edip, hamurun üzerine yayın.
-
2
Bir kasede yumurta, süt, un veya nişastayı çırpın. Yumurtalı karışımı sebzelerin üzerine dökün. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 25 dakika pişirin.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL