San Sebastian Cheesecake

San Sebastian Cheesecake

İçi akışkan, dışı yanık ve karamelize... San Sebastian Cheesecake, her çatalda ağızda eriyen kremamsı dokusuyla sizi kendine hayran bırakacak.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Geniş bir çırpma kabına krema, labne ve krem peyniri alın. Üzerine toz şekeri ekleyin ve mikserle çırpın.
  • 2
    Yumurtaları teker teker ilave edin ve her birini ekledikten sonra çırpmaya devam edin.
  • 3
    Un ve vanilyayı da ekleyip sadece birkaç saniye daha çırpın.
  • 4
    26 cm çapındaki kelepçeli kalıbın tabanını ve kenarlarını, dışına taşacak şekilde yağlı kağıtla kaplayın.
  • 5
    Karışımı kalıba dökün ve önceden ısıtılmış 200 derece fırında yaklaşık 30 dakika pişirin.
  • 6
    Fırının kapağını açıp içinde 10 dakika bekletin, ardından oda sıcaklığına alın.
  • 7
    Soğuyan cheesecake'i buzdolabına koyun ve en az 6 saat dinlendirin.

Sofra’da Bu Ay

  • Bağ Bozumu Sofrası
  • Bağışıklık Dostu Mevsim Menüleri
  • Konuk Şef Can Aras'la Sofraya Özel
ve Daha Fazlası ...