San Sebastian Cheesecake

İçi akışkan, dışı yanık ve karamelize... San Sebastian Cheesecake, her çatalda ağızda eriyen kremamsı dokusuyla sizi kendine hayran bırakacak.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Geniş bir çırpma kabına krema, labne ve krem peyniri alın. Üzerine toz şekeri ekleyin ve mikserle çırpın.
-
2
Yumurtaları teker teker ilave edin ve her birini ekledikten sonra çırpmaya devam edin.
-
3
Un ve vanilyayı da ekleyip sadece birkaç saniye daha çırpın.
-
4
26 cm çapındaki kelepçeli kalıbın tabanını ve kenarlarını, dışına taşacak şekilde yağlı kağıtla kaplayın.
-
5
Karışımı kalıba dökün ve önceden ısıtılmış 200 derece fırında yaklaşık 30 dakika pişirin.
-
6
Fırının kapağını açıp içinde 10 dakika bekletin, ardından oda sıcaklığına alın.
-
7
Soğuyan cheesecake'i buzdolabına koyun ve en az 6 saat dinlendirin.
Sofra’da Bu Ay
- Bağ Bozumu Sofrası
- Bağışıklık Dostu Mevsim Menüleri
- Konuk Şef Can Aras'la Sofraya Özel
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL