Çilekli Crumble

Çilekli Crumble

Çilekli crumble, çay saatlerinize renk katacak bir tatlı tarifi.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Toz şeker, badem, tereyağı ve unu robottan geçirin. Daha sonra buzdolabında 10 dakika dinlendirin. Çilekleri yıkayıp ayıkladıktan sonra dörde bölün. Nişasta ve limon suyu ilave edip harmanlayın.
  • 2
    Buzdolabındaki toz şekerli karışımın yarısını fırına dayanıklı orta boy dikdörtgen bir kabın tabanına serpiştirin. Üzerine çilekleri yerleştirip, yeniden toz şekerli karışım serpiştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 35 dakika pişirin. Ilık olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...