Frenk üzümüve böğürtleni bir kaba alıp üzerine likörü gezdirin. Beklemeye alın. Diğer tarafta un, toz şeker, tereyağı ve tuzu karıştırın. Duruma göre soğuk su ekleyerek tart hamuru haline getirin. Hamurun 1/4'ünü bir kenara ayırın. Kalan hamuru unlanmış zeminde merdaneyle açın. 22 cm çaplı tart kalıbını yağlayıp hamuru içine yerleştirip kenarlarını yükseltin. 2-3 dakika önceden ısıtılmış 180 derece fırında rengi değişene kadar pişirin. Fırından çıkartıp likör içinde bekleyen meyveleri tartın ortasına yerleştirin. Likörlü sudan 1-2 kaşık meyvelerin üzerine gezdirin. Yarım su bardağı toz şekeri serpin. Ayırdığınız hamuru merdaneyle açıp şeritler halinde kesin. Tartın üzerine kafes şeklinde yerleştirin. Tekrar fırına verip altın sarısı renk alana kadar pişirin.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.