Elmalı Fındıklı Tart
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Öncelikle hamur malzemesini yoğurun. Hamurdan cevizden daha iri bir parça koparıp derin dondurucuya koyun. Diğer tarafta, yağlanmış tepsiye hamuru yayın. Kenarlarını da biraz yükseltin. İç malzemesini pişirip, hamurun üzerine döşeyin. Derin dondurucudan aldığınız hamuru, elmalı harcın üzerine rendeleyin. 220 derece fırında 20 dakika pişirin. Dilerseniz yanında dondurma ve çikolata sosuyla servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL