1 Hamur için un, kakao, pudra şekeri ve tuzu derin bir kapta yoğurun. Tereyağını da ekleyip, pürüzsüz bir hamur elde edene kadar yoğurmaya devam edin. Yumurta sarısını ekleyip, iyice yoğurduktan sonra hamuru streç filme sarın ve buzdolabında 1 saat dinlendirin. Dinlenen hamurdan iri ceviz büyüklüğünde parçalar koparın ve elinizle açıp, küçük tart kalıplarına, kenarlarını da kaplayacak şekilde elinizle yayın. Kabarmaması için üzerlerine alüminyum folyo serin ve nohut koyun. Bu şekilde önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15 dakika pişirin. 15 dakikanın sonunda nohut ve alüminyum folyoyu üzerinden alın, 8 dakika daha pişirin. Fırından çıkarıp soğumaya bırakın.
2 Kremayı ısıtın ve içine küçük parçalara ayırdığınız çikolataları koyup, eritin. Daha sonra kremayı karıştırarak ılıtın. Ilıyan kremayı soğuyan tart kalıplarının içine paylaştırın. Buzdolabında en az 1 saat bekletin ve üzerini rendelenmiş beyaz çikolata ile süsleyip, servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.