Kavurmalı Ve Pastırmalı Tart

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Öncelikle hamur için yoğurma kabına yumurta, yoğurt, tereyağı, tuz, un ve suyu koyun. Yumuşak bir hamur elde edene kadar yoğurun ve unlanmış tezgahta merdane yardımıyla açın. 28 cm çapındaki yağlanmış tart kalıbına kenarlarını da kaplayacak şekilde hamuru döşeyin. İri parçalar halinde doğranmış pastırma ile kavurma, kıyılmış taze soğan ve ıspanak kökünü bir kapta karıştırıp, hamurun üzerine yerleştirin. Derin bir kapta yumurta, süt, un, tuz, karabiber ve pul biberi çırpın. Pastırmalı harcın üzerine gezdirin. Kaşar peyniri serpip, önceden ısıtılmış 200 derece fırında 35-40 dakika pişirin. Piştikten sonra ılınmasını bekleyin ve kalıptan çıkarıp dilimleyerek, servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.