Vişneli Pirinç Tatlısı

Malzemeler
Yapılışı
-
1
Pirinci iyice yıkayıp süzün. Süt, krema, tuz, vanilya ve toz şekeri tencereye alın. Kısık ateşte koyulaşana kadar karıştırarak pişirin. Kaselere boşaltın. Sosu için nişastayı suda eritin.
-
2
Küçük boy tencereye alın. Toz şeker ve vişneyi ilave edin. Sos kıvamına gelene kadar pişirin. Kasedeki tatlının üzerine vişneli sostan gezdirin. Oda sıcaklığında ılınmaya bırakın. Daha sonra buzdolabında soğutarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Bağ Bozumu Sofrası
- Bağışıklık Dostu Mevsim Menüleri
- Konuk Şef Can Aras'la Sofraya Özel
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL