Vişneli Pirinç Tatlısı

Vişneli Pirinç Tatlısı

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Pirinci iyice yıkayıp süzün. Süt, krema, tuz, vanilya ve toz şekeri tencereye alın. Kısık ateşte koyulaşana kadar karıştırarak pişirin. Kaselere boşaltın. Sosu için nişastayı suda eritin.
  • 2
    Küçük boy tencereye alın. Toz şeker ve vişneyi ilave edin. Sos kıvamına gelene kadar pişirin. Kasedeki tatlının üzerine vişneli sostan gezdirin. Oda sıcaklığında ılınmaya bırakın. Daha sonra buzdolabında soğutarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Ünlü Şeflerden Sevgililer Günü'ne Özel Menüler
  • Somon ve Mevsim Sebzelerinin Dansı
  • 2025'in Rengi Mocha Mousse Tonlarında Tatlar
ve Daha Fazlası ...