Sütlü Ruayyal

Sütlü ruayyal, sade ve hafif bir sütlü tatlı tarifi.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
2 poşet krem şantiyi, 2 su bardağı soğuk sütle çırpın. Krem şanti katılaştıktan sonra bir süre buzdolabında bekletin. Yumurta aklarını derin bir kaba alın. Üzerine 6 yemek kaşığı toz şekeri ekleyin. Kar gibi bir görüntü alana dek çırpın.
-
2
Sonra yumurta aklarının üzerine, önceden çırpılmış krem şantiyi, kremayı ve vanilyayı ekleyin. Dilediğiniz şekilde kalıplara doldurun. Buzlukta en az 4 saat bekletin. Üzerini rendelenmiş çikolata ile süsleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL