Peksimet Kadayıfı

Malzemeler
Yapılışı
-
1
Hazır muhallebiyi üzerindeki tarife göre hazırlayın ve ılınması için ağzı kapalı bir tencerede dinlendirin. Peksimetleri servis tabağının dibine düzenli bir şekilde dizin.
-
2
Daha sonra 2 bardak ılık su içinde toz şekeri eritin ve peksimetlerin üzerine eşit olarak gezdirin. Tatlı soğuduktan sonra, muhallebiyi peksimetlerin üzerine düzgünce yayın. Kalınlığının eşit olmasına özen gösterin.
-
3
Krem şantiyi bir buçuk çay bardağı süt ile çırpın ve muhallebinin üzerine gezdirip iyice yayın. Tatlıyı en az 1 saat buzdolabında dinlendirdikten sonra servis edin.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL