Nugat

Nugat

Nugat, sade ve lezzetli bir sütlü tatlı tarifi.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Toz şeker ve bademleri yapışmaz yüzeyli tavada, toz şeker eriyene kadar karıştırın. Düz bir zemine boşaltın. Soğuduktan sonra bıçakla ince ince kesin. Nugat kabı veya yuvarlak küçük bir kaba yerleştirin.
  • 2
    Üzerine dondurmayı koyun. Derin dondurucuda 1-2 saat dinlendirin. Üzerine çikolata sos ve antep fıstığı dökün. Meyve parçaları ile süsleyerek servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...