Nugat

Nugat, sade ve lezzetli bir sütlü tatlı tarifi.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Toz şeker ve bademleri yapışmaz yüzeyli tavada, toz şeker eriyene kadar karıştırın. Düz bir zemine boşaltın. Soğuduktan sonra bıçakla ince ince kesin. Nugat kabı veya yuvarlak küçük bir kaba yerleştirin.
-
2
Üzerine dondurmayı koyun. Derin dondurucuda 1-2 saat dinlendirin. Üzerine çikolata sos ve antep fıstığı dökün. Meyve parçaları ile süsleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL