Muzlu Kase Kreması

Muzlu kase kreması, sade ve ferahlatıcı bir sütlü tatlı tarifi.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Süt ve toz şekerin yarısını, 20 dakika sürekli karıştırarak pişirin. Ayrı bir kapta yumurta sarısı, muz esansı ve kalan toz şekeri 5 dakika karıştırın.
-
2
Sonra bu karışıma, nişasta ve pirinç unu ekleyin. Malzemeler özleşene dek iyice çırpın. Sürekli karıştırarak, kaynattığınız toz şekerli sütü ilave edin.
-
3
Koyulaşana dek karıştırın. Tencereye aktarıp, koyu kıvam alana kadar pişirin. Soğuduktan sonra üzerine muz dilimleri yerleştirip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Ünlü Şeflerden Sevgililer Günü'ne Özel Menüler
- Somon ve Mevsim Sebzelerinin Dansı
- 2025'in Rengi Mocha Mousse Tonlarında Tatlar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL