Muzlu Kase Kreması

Muzlu Kase Kreması

Muzlu kase kreması, sade ve ferahlatıcı bir sütlü tatlı tarifi.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Süt ve toz şekerin yarısını, 20 dakika sürekli karıştırarak pişirin. Ayrı bir kapta yumurta sarısı, muz esansı ve kalan toz şekeri 5 dakika karıştırın.
  • 2
    Sonra bu karışıma, nişasta ve pirinç unu ekleyin. Malzemeler özleşene dek iyice çırpın. Sürekli karıştırarak, kaynattığınız toz şekerli sütü ilave edin.
  • 3
    Koyulaşana dek karıştırın. Tencereye aktarıp, koyu kıvam alana kadar pişirin. Soğuduktan sonra üzerine muz dilimleri yerleştirip servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...