Muhallebili Tatlı
Muhallebili tatlı, sofralarınıza lezzet katacak bir sütlü tatlı tarifi.
Malzemeler
Yapılışı
- 
                    1
                    Süt ve toz şekeri bir tencereye alıp, toz şeker eriyene kadar karıştırın. Tereyağı ve unu ekleyin. Tahta bir kaşıkla muhallebi kıvamına gelene kadar karıştırarak pişirin.
 - 
                    2
                    Daha sonra tencereyi ocaktan alın ve vanilya katıp karıştırın. Orta büyüklükte cam bir kabın içini suyla ıslatın ve muhallebiyi boşaltın. Üzerine kakaolu bisküviyi dizin.
 - 
                    3
                    Diğer taraftan karışık meyve suyu, mısır nişastası ve toz şekeri bir tencereye alın. Kısık ateşte koyu bir kıvam alana kadar tahta kaşıkla karıştırın. Bisküvilerin üzerine yayın.
 - 
                    4
                    Buzdolabında donması için 2-3 saat bekletin. Dilimleyerek servis yapın
 
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
 - Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
 - İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
 
                ve Daha Fazlası ...
            
            
                ABONE OL
                
            
            
        
                            
                                    
                                                Ayşe Ünal