Mandalinalı Muhallebi

Mandalinalı Muhallebi

Mandalinalı muhallebi, sofralarınıza renk katacak bir sütlü tatlı tarifi.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Sütü toz şekerle birlikte tencereye alın. Kısık ateşin üzerine koyun. Karıştırarak toz şekerin erimesini sağlayın. Diğer tarafta yumurtayı, pirinç ununu ve mısır nişastasını çırpın. Bu karışımı da ince ince akıtarak, ocaktaki süte ilave edin.
  • 2
    Ardından mandalina suyunu ekleyerek, karıştırmaya devam edin. Muhallebi kıvamına geldiğinde, ocaktan indirin ve kuplara bölerek, soğumaya bırakın. Mandalina ile süsleyip, servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • 2025 Trendi Swicy Lezzetler
  • Selin Kutucular'la Sofra'ya Özel
  • Düşük Karbonhidrat Yüksek Lezzet Menüler
ve Daha Fazlası ...