Kupta Soğuk Tatlı

Lezzetine doyamayacağınız aynı zamanda görünüşüne de bayılacağınız enfes bir tarif! İşte Kupta Soğuk Tatlı tarifimiz...
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Margarini bir tencerede eritin. Un ve toz şekeri ekleyin. Karıştırarak sütü ekleyin. Orta hararetli ateşte karıştırarak pişirin. Kaynadıktan sonra mikserle 10 dakika çırpın. Kupların yarısını muhallebi ile doldurun.
- 2
Üzerlerine ufalanmış kedi dillerini ve dövülmüş fındık serpin. Diğer tarafta çikolatalı sos için bir tencerede süt, su, kakao, toz şeker ve nişastayı karıştırarak pişirin. Kaynayınca içine damla çikolatayı ilave edip karıştırın. Çikolatalı sosu kuplara paylaştırın. Buzdolabında 1-2 saat bekletin. Soğuk olarak servis yapın.
- 2
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL