Kupta Kivi

Kupta kivi, sofralarınıza lezzet katacak bir sütlü tatlı tarifi.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Süt ve 1 su bardağı suyu bir tencereye alıp ocağa oturtun. Diğer taraftan un, nişasta ve yarım su bardağı pudra şekerini karıştırıp üzerine kalan suyu ilave edin.
-
2
Ocaktaki sütlü karışım ılındığında, nişastalı karışımı azar azar üzerine ekleyin. Sürekli karıştırarak koyulaşana kadar pişirin. Daha sonra kuplara paylaştırıp soğutun.
-
3
Kivileri soyup dilimleyin ve kalan pudra şekeri ile birlikte blenderden geçirin. Kivi püresini kupların üzerine paylaştırın. Buzdolabında 1-2 saat bekletin. Çilekle süsleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL