Öncelikle şerbeti hazırlayın. Bunun için, su ve toz şekeri kaynatın. Limon suyunu ilave edin ve soğumaya bırakın. Bir tencerede süt, irmik, dövülmüş damla sakızı, toz şeker ve yumurtaları çırpın. Ateşe koyup, koyulaşana dek çırpmaya devam edin.
Meyve şekerlemesi ve tereyağını ilave edin. Ateşten aldığınız karışımı küçük kalıplara pay edin. Bu kalıpları fırın tepsisine dizin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15 dakika pişirin. Soğuyunca tabağa ters çıkarın. Şerbeti üzerine gezdirin. Antep fıstığı ve limon dilimleri ile süsleyip servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.