Krem Muz

Pratik hazırlanışı ve lezzetli tarifi ile krem muz...
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Sütü bir tencereye alın. İçine un, toz şeker ve rendelenmiş limon kabuğunu ekleyin. Kısık ateşte, tahta bir kaşıkla sürekli karıştırarak göz göz olana dek pişirin. Ateşten alın ve iyice soğutun. Daha sonra blendere alın. Tereyağını ekleyin. Kabukları soyulmuş ve dilimlenmiş muzları katın.
-
2
Tüm malzemeyi blenderden geçirin. Karışımı kuplara pay edin ve üzerini dilimlenmiş meyvelerle süsleyin. Buzdolabında 1-2 saat beklettikten sonra servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Zeynep Dinç'ten Limonlu Tarifler
- Ramazan'ın Baş Tacı Çorbalar
- Şef Bahtiyar Büyükduman'dan Sıra Dışı Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL