Kestaneli Dondurma

Kestaneli Dondurma

Kestaneli dondurma, sofralarınıza lezzet katacak ferahlatıcı bir sütlü tatlı tarifi.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Kremayı kabarana dek çırpıp, kestane püresi ve balı ekleyin. İyice karıştırıp, metal bir kalıba alın. Derin dondurucuya yerleştirip, 30 dakika dinlendirin ve dondurucudan çıkarın.
  • 2
    Ayrı bir yerde yumurta akı ve tuzu kar haline gelene dek çırpın. Bu karışımı derin dondurucudan çıkardığınız diğer karışıma yedirin. kestane şekeri parçalarını ekleyip, tekrar metal kalıba yerleştirin. Derin dondurucuda, donana dek bekletin. Çıkarıp, soğuk olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...