Elmaların kabuklarını soyup, bütün haldeyken çekirdeklerini çıkartın. Elmaları bir tencereye dizin. Üzerine toz şeker, karanfil ve yarım su bardağı su ekleyerek kısık ateşte pişirin.
Elmaları servis yapılacak kaselerin içine yerleştirip soğumaya bırakın. Elmaların çekirdek yataklarına fındık veya ceviz yerleştirin. Sütle pudingi pişirin. Elmaların üzerine paylaştırın. Soğuduktan sonra ceviz, hindistan cevizi ve tarçınla süsleyip, servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.