Glasgow Pudingi

Glasgow Pudingi

Glasgow pudingi, lezzetli bir sütlü tatlı tarifi.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Pirinci yıkayıp, soğuk suda 30 dakika bekletin. Ardından pirinçle birlikte tüm malzemeyi büyük bir tencereye alın. Sürekli karıştırarak hafif ateşte 1 saat pişirin. Pişen karışımı porsiyonluk küçük kalıplara paylaştırın.
  • 2
    Ilındıktan sonra, buzdolabında 3 saat kadar bekletin. Soğuyan tatlıyı arzuya göre krem şanti, limon dilimleri ve tarçınla süsleyerek servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...