Diyet İrmik Tatlısı

Sağlıklı beslenirken tatlı keyfini yaşamaya ne dersiniz?
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Süt, vanilya ve toz şekeri bir tencereye alın. Toz şeker eriyinceye kadar tahta bir kaşıkla sürekli karıştırın. Limon suyu ve irmiği ekleyip, karıştırmaya devam edin. Koyu bir kıvam aldığında tereyağı ve rendelenmiş limon kabuğunu katın.
-
2
Bir taşım daha kaynatın ve tatlıyı ıslatılmış bir cam kabın içine boşaltın. Spatula ile üzerini düzeltin. Donması için buzdolabında en az 2 saat bekletin. Toz antep fıstığı ve rendelenmiş limon kabuğu ile süsleyin. Dilimleyerek servis yapın
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL