Krema, süt ve vanilyayı tencereye alarak kaynatın. Yumurtaları toz şekerle çırpın. Açık sarı renge bürünüp, krema kıvamı aldığında, sütü azar azar karışıma ilave edin. Portakal kabuğunu ekleyip karıştırın.
Krem brüle kaplarına pay edin. Çilekleri dilimleyip, krem brüle kaplarına yerleştirin. Üzerine esmer şekeri serpin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30 dakika benmari usulü pişirin.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.