Süt ve chia'yı küçük bir tencereye alın. Pirinç yumuşayıp süt hafif koyulaşana kadar orta ateşte 15-20 dakika pişirin. Ocaktan almadan önce bal ve vanilyayı ekleyip karıştırın. Karışımı oda sıcaklığına geldikten sonra buzdolabında 3-4 saat bekletin.
Sos için küçük bir tavada doğranmış çilek ve limon suyunu orta ateşte 3-4 dakika pişirin. Ayrı bir kasede nişastayı suyla karıştırın. Çilekler yumuşadığında nişastalı karışımı ekleyin, karıştırarak koyulaşmasını sağlayın. Ocaktan alıp bal ekleyin ve blender'den geçirin. Soğumaya bırakın.
Kaselerin tabanına chia sütlacı paylaştırın. Üzerine soğuyan çilek sosunu dökün. Pikan cevizi, Hindistan cevizi ve kabak çekirdeğiyle süsleyerek servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.