Badem Tatlısı

Badem Tatlısı

Pratik hazırlanışı ve lezzetli tarifi ile badem tatlısı...

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Bademi haşlayıp kabuklarını soyun. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 10-15 dakika bekletin. Fırından çıkarıp toz haline getirin. Sütü tencereye alıp, toz halindeki bademi ekleyerek kaynatın.
  • 2
    Şeker, nişasta ve pirinç ununu karışıma ekleyin. Karıştırarak kaynatmaya devam edin. Vanilyayı ekleyip ocaktan alın. Küçük kaselere paylaştırıp soğumasını bekleyin. Üzerine antep fıstığı serperek servis yapın

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...