Kajulu İrmik Helvası

İrmik helvasını bir de böyle deneyin!

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Bir tencereye irmiği alın ve rengi dönene kadar kavurun. Diğer taraftan ayrı bir tencerede süt, toz şeker ve tereyağı kaynatın. Karışımı kavrulan irmiğin üzerine boşaltın ve ocağın altını kapatıp, demlenmeye bırakın. Bir tavaya aldığınız ayçiçek yağında kajuyu hafif pembeleşene kadar kavurun. Helvanın içine katıp, karıştırın ve servis yapın

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.