Şerbeti için şeker ve suyu bir tencereye alın, karıştırarak kaynamaya bırakın. Kaynadıktan sonra kısık ateşte 15 dakika pişirin. Limon suyunu ilave ederek 2-3 dakika kaynatın. Ocaktan alıp soğumaya bırakın.
Kadayıfı geniş bir tepsiye alıp elinizle açarak tel tel ayırın. Eritilmiş tereyağı ve ayçiçeği yağını karıştırıp kadayıfın üzerine dökün. Kadayıf ve yağı iyice harmanlayın.
Kadayıftan küçük bir parça alıp çay bardağı veya küçük bir fincanın iç kısmına yerleştirin. Ortasına bastırarak yuva şekli verin. İçine bolca ceviz koyun. Kadayıfları yağlanmış fırın tepsisine ters çevirip çıkarın ve dizin.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.