Keçi Peynirli Kadayıf

Keçi Peynirli Kadayıf

Pratik bir şekilde hazırlayabileceğiniz keçi peynirli kadayıf tarifi

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Şerbeti için tüm malzemeyi kaynatıp soğutun.
  • 2

    Kadayıfı 12 parçaya bölün. Her birini yağlanmış kahve fincanı içinde döndürerek şekillendirip fırın tepsisine alın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızarıncaya kadar pişirin.

  • 3

    Lor ve labne peynirini krema kıvamında çırpın. Fırından çıkardığınız kadayıflar oda ısısına gelince üzerlerine oda ısısındaki şerbeti dökün. Soğuyunca ortalarına peynir kremasını doldurun. Ahududu, taze nane, bal ve kavrulmuş fındıkla süsleyip servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Evde Sıcacık Yılbaşı
  • Hindistan Cevizli Kış Tatlıları
  • Ete ve Balığa Narenciye Dokunuşu
ve Daha Fazlası ...