Diğer tarafta irmik, zeytinyağı ve yoğurdu karıştırın. Un, kabartma tozu ve vanilyayı ekleyip, kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edene kadar yoğurun. Hamuru 4 eşit parçaya ayırıp, her birini merdaneyle açın. Açtığınız hamurlardan büyük bir bardak yardımıyla daireler çıkartın. Hamurları birbirinden ayırmadan üstten ve alttan V şeklinde kesin. Önce karşılıklı iki kenarı gonca oluşturacak şekilde katlayın. Yanlarda kalan iki parçayı goncanın kenarlarına bastırarak tutturun. Hamurları yağlanmış fırın tepsisine aralıklarla dizin.
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında, hamurlar pembeleşene kadar pişirin. Fırından çıkardığınız gül tatlısının üzerine soğuk şerbeti gezdirip, çekmesi için yarım saat bekletin. Tatlıların üzerine birer adet antep fıstığı yerleştirip servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.