Baklava Yufkasında Cevizli Kadayıf Sarma
                                                Misafirlere tatlı ne yapsam diye düşünenler bu lezzetli kadayıf sarma tarifi tam size göre...
Malzemeler
Yapılışı
- 
                    1
                    
Şerbet için su ve toz şekeri tencereye alıp kaynatın. Birkaç dakika sonra limon suyunu ekleyin. Bir iki taşım kaynatıp ocaktan alın ve soğumaya bırakın.
 - 
                    2
                    
Baklava yufkalarını 4'erli olacak şekilde üst üste koyup iki grup yapın. Bu grupların üzerine önce kadayıfları, sonra cevizleri paylaştırıp sıkıca rulo yapın.
 - 
                    3
                    
1.5 parmak genişliğinde dilimleyin. Kestiğiniz yüzeyi yukarı bakacak şekilde 20x25 cm boyutlarında bir fırın kabına aralarında boşluk bırakmadan dizin.
 - 
                    4
                    
En üste eritilmiş yağ dökün. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzerileri kızarana kadar pişirin. Üzerine soğuk şerbeti dökün. 2 saat dinlendirdikten sonra üzerine toz antep fıstığı serperek servis yapın.
 
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
 - Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
 - İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar