Gajjar Ka Halwa (Hint Mutfağı)

Gajar pak ve havuç pudingi olarak da bilinen Gajar ka halwa, havuç bazlı tatlı tatlı pudingidir.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Ayçiçek yağını tencerede ısıtın. Rendelenmiş havuç ve toz şeker ilave edip, havuç yumuşayana dek pişirin. 1 su bardağı süt ekleyip, bir-iki kez karıştırdıktan sonra badem, üzüm, antep fıstığı, gül suyu ve kakuleyi ilave edin. Sütü çekene dek kısık ateşte pişirin. Ilık olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL