Bonfileyi deniz tuzu, karabiber ve kimyon ile 1 saat marine edin. Daha sonra ızgarada şöyle bir çevirip, fırın tepsisine koyun. 200 derece fırında 5 dakika pişirin. Patatesleri yaprak şeklinde incecik dilimleyin. Aralarına parmesan peyniri, kekik, tuz, karabiber serperek, fırında 5 dakika pişirin. Servis tabağına haşlanmış brokoli ve yanına iki dilim patates koyun. Demiglas sos ve sotelenmiş mantarı karıştırarak, bonfilenin üzerine dökün. Sıcak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.