Taratorlu Karnabahar Kızartması
Malzemeler
Yapılışı
-
1
KARNABAHARI küçük parçalara ayırdıktan sonra, tuzlu sirkeli suda 15 dakika haşlayıp süzün. Derin bir kaba sodayı dökün. Üstüne un, kaşar peyniri, karabiber ve tuzu ilave edip iyice karıştırın. Karnabaharları bu sosa batırıp kızgın yağda arkalı önlü kızartın. Tarator sos için, ekmek içlerini suda ıslatıp sıkın. Diğer sos malzemeleri ile birlikte blendere koyup çekin. Kızartılmış karnabaharları, hazırladığınız sos eşliğinde servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL