Mantar Pane
Malzemeler
Yapılışı
-
1
YUMURTALARI geniş bir kaseye alıp çırpın. Birer su bardağı un ve galeta ununu da ayrı ayrı geniş kaplara alın. Sarmısak, tuz ve karabiberi karıştırın. Mantarları temizleyip, saplarını kestikten sonra bu karışımla ovun. Sırasıyla un, yumurta ve galeta ununa buladıktan sonra kızartın. Kaşar peynirini küp küp kesip, sıvıyağ ve pulbibere bulayın. Domatesi dilimleyin. Çöp şişlere arzunuza göre mantar, kaşar peyniri ve domates dizerek servis yapın
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL