Kızarmış Kuzukulağı
Malzemeler
Yapılışı
-
1
YIKANMIŞ ve süzülmüş kuzukulağını kağıt havlu ile su kalmayacak biçimde iyice kurulayın. Diğer taraftansoda, un, mısır unu, yumurta, tuz ve karabiberi derin bir kapta pürüz kalmayacak şekilde iyice çırpın.Kuzukulağını bu sosa bulayıp, kızdırılmış sıvıyağda önlü arkalı kızartın. Kuzukulağı ve sos bitenekadar işleme devam edin. Kağıt havlu üzerinde fazla yağını aldıktan sonra sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL