PATATESLERİ tuzlu suda haşlayıp, kabuklarını temizleyin ve çatalla ezin. Nişasta, karabiber ve tuz ekleyin. Yoğurarak ele yapışmayan bir hamur elde edin. Hamurdan ceviz iriliğinde bezeler koparıp, elinizde yuvarlayın. Yumurta ve bir tutam tuzu derin bir kapta çırpın. Tel şehriyeyi elinizle hafifçe kırın. Bezeleri önce galeta ununa sonra yumurtaya ve tel şehriyeye bulayın. Kızgın sıvıyağda kızartıp, sıcak veya soğuk olarak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.