Kereviz Saplı Karnabahar
Malzemeler
Yapılışı
-
1
ZEYTİNYAĞINI bir tencereye alıp, yemeklik doğranmış soğanı, rengi dönene dek soteleyin. Üzerine küpdoğranmış kereviz sapı ve bütün diş sarmısak ekleyip kavurun. Daha sonra çiçeklerine ayrılmış karnabahar,küp doğranmış domates, defne yaprağı, sirke, şarap, tuz ve karabiberi tencereye katın. Kapağını kapatıp,kısık ateşte, yemeğin suyunun 1/4'ü kalana dek pişirin.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL