Fırında Türlü Yemeği

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Patlıcanları alaca soğun.
    Sivri biberleri 3 parmak genişliğinde kesin.
    Bütün sebzeleri küp küp doğrayın.
    Sarımsağı ince ince kıyın.
    Bütün sebzeleri karıştırma kabına alın.
    Tuzu, baharatları ve zeytinyağını ekleyip harmanlayın ve fırın kabına aktarın.
    Bir kase de salçayı 1 su bardağı kadar sıcak suyla inceltip sebzelerin üzerine aktarın.
    Fırın kabının ağzını yağlı kağıtla ardından aleminyum folyoyla kapatın.
    Önceden ısıtılmış fırında sebzeler yumuşayana kadar yaklaşık 1 saat pişirin.
    Sıcak servis yapın.
    Afiyet olsun.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...