Etli Patates Dolması

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Yuvarlak, uzunca patateslerin içini bir oyacak yardımıyla çıkarın. Dolma harcını hazırlamak üzere kıymanın içine rendelenmiş soğan, 2 çorba kaşığı pirinç, tuz, karabiber ve ince kıyılmış maydanozu ekleyin. Patatesleri 2 çorba kaşığı margarinde hafifçe kızartın. Hazırladığınız içi doldurun. Tencereye dizin. Patatesleri kızarttığınız margarine 1 çorba kaşığı salçayı ekleyin. Salçalı yağı patateslerin üzerine gezdirin.Patateslerin üzerini örtecek kadar su ilave edin. Orta ateşte patatesler yumuşayana dek pişirip,servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.