Havucu haşlayıp, süzdükten sonra ezin. İçine siyah zeytin, hardal tohumu, rendelenmiş kaşar peyniri, balzamik sirke, ceviz, maydanoz, biber salçası ve zeytinyağı ilave edip bütün malzemeyi karıştırın.
Açmayı yanlamasına kesin. İçine önce marul yaprağı, çedar peyniri ve hazırladığınız iç harçtan 2 yemek kaşığı koyun. Diğer açmalara da aynı işlemi uygulayın. Açma dolmalarını servis tabağına alın ve çayla birlikte servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.