Yufka Çanağında Mevsim Salatası
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Yufka çanağı için, ısıya dayanıklı orta büyüklükte bir kaseyi ters çevirin. Dış yüzeyini tereyağı ile iyice yağlayın. Üzerine yufkayı yapıştırın. Kenarlarını kesip, az tereyağı sürün ve yeniden üzerine yapıştırın. Kaseyi fırın tepsisine yerleştirip, önceden ısıtılmış 180 derece fırında, yufka pembeleşene dek pişirin. Salata için brokoliyi sıcak suda 2-3 saniye dinlendirip, soğuk sudan geçirin. Havucu meyve soyacağı ile dilimleyin. Tüm salata malzemesini yufka çanağına yerleştirin. Sos malzemesini iyice çırpın. Salatanın üzerine gezdirip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- 2025 Trendi Swicy Lezzetler
- Selin Kutucular'la Sofra'ya Özel
- Düşük Karbonhidrat Yüksek Lezzet Menüler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL