Vanilya Ve Badem Aromalı Kaselerde Meyve Salatası

Vanilya Ve Badem Aromalı Kaselerde Meyve Salatası

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Yumurta akını çırpıp, ayçiçeği yağı, vanilya ve badem esansı ekleyin.
  • 2
    Ayrı bir kapta un, mısır nişastası, tuz ve toz şekeri harmanlayıp, su ekleyin.
  • 3
    Daha sonra yumurtalı karışıma ilave edip, akıcı kıvamlı bir karışım elde edin. Fırın tepsisini yağlı kağıtla kaplayın. Karışımın çeyreğini dökün. Tepsiyi elinizde sallayarak, karışımın dairesel şekilde yayılmasını sağlayın.
  • 4
    Önceden ısıtılmış 150 derece fırında, üzeri hafif kızarana dek pişirin. Spatula ile tepsiden alın. Komposto kasesi büyüklüğündeki bir kaba, ters çevirip yerleştirin.
  • 5
    Soğuyunca kaseden çıkarın. Tüm karışımı aynı şekilde hazırlayın. İçlerine doğranmış mevsim meyveleri yerleştirin. Dilediğiniz şekilde süsleyip servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...