Ton Balıklı Ispanak Salatası

Ton Balıklı Ispanak Salatası

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Ispanakları yıkayıp suyunu süzün. Yapraklarını saplarından ayırın. Ton balığının suyunu süzüp, çatalla didikleyin.
  • 2
    Greyfurtu sıkıp suyunu çıkartın. Soya sosu, hardal, tuz, karabiber, limon suyu, greyfurt suyu ve zeytinyağını karıştırın.
  • 3
    Ispanak yapraklarını servis tabağına alın. Karışımı ıspanakların üzerine gezdirin.
  • 4
    Ton balığını salatanın üzerine yayın. Turplarla ve limon dilimleriyle süsleyerek servis yapın

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...