Reyhanlı Meyve Salatası

Taze ve ferahlatıcı bir lezzet olan reyhanlı meyve salatası tarifimiz
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Meyvelerin tümünü yıkayıp sularının süzülmesi için süzgeçte bekletin. Şeftali ve kayısıları ikiye bölüp çekirdeklerini çıkardıktan sonra kuşbaşı doğrayın. Üzümü tanelerine ayırıp ikiye bölün.
-
2
Kivilerin kabuklarını soyup arzunuza göre doğrayın. Çilekleri dörde bölün. Tüm meyveleri servis tabağına alın. Üzerine yapraklarına ayrılmış reyhan ekleyip harmanlayın. Portakal suyu gezdirip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL