Nar Ekşili Girit Kabağı Salatası

Girit kabağının hafif lezzeti, nar ekşisinin o tatlı-ekşi notalarıyla buluştu. Dışı çıtır, içi yumuşacık ve serinletici Nar Ekşili Girit Kabağı Salatası, sofranıza Ege esintileri getirir.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Girit kabaklarının kabuğunu hafifçe kazıyın. Sapından kopmayacak şekilde çok ince dilimleyin.

  • 2

    Nar ekşili sos için tüm sos malzemesini karıştırın. Yarısını fırça ile kabakların aralarına sürün.

  • 3

    Önceden ısıtılmış 200 dereceye fırında 15 dakika kadar pişirerek yumuşatın.

  • 4

    Pişen kabakları fırından alın, kalan sosu kabakların her tarafına gelecek şekilde dökün. Akdeniz yeşilliği salatası ile birlikte servis tabağına alın. En son üzerine kavrulmuş susam ve kiraz domates serpin. Bekletmeden servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.